banner

Wateropleiding op peil

Voor Wateropleidingen gaan we regelmatig kopje onder in de Nederlandse watersector, die internationaal hoog staat aangeschreven. We maakten twee jaar op rij een brochure met het actuele cursus- en opleidingsaanbod.

De opdrachtgever

Wateropleidingen wil door middel van het bieden van vakopleidingen en cursussen waterprofessionals naar een hoger kennisniveau brengen. Kennis en input voor het opleidingsaanbod wordt in de praktijk verzameld en door waterprofessionals zelf overdragen.

De vraag

Breng ons actuele opleidingsaanbod op een overzichtelijke en bij de watersector passende manier in beeld.

Ons antwoord

Today verzorgde de productie van de brochures van A tot Z. Waterkennis op een hoger peil brengen was steeds het inspirerende uitgangspunt bij het ontwerp en de vormgeving. In onze fotostudio werkten we aan de onderwater-look van de brochures, met originele covers tot gevolg. Het binnenwerk werd nog levendiger gemaakt met quotes van kopstukken uit de watersector.

Water zoekt niveau

Wateropleidingen brengt de praktijkgerichte waterkennis op peil door het organiseren van opleidingen en cursussen. Onderwerpen die onderhevig zijn aan snelle ontwikkelingen en slimme innovaties. Today bracht bij ieder vakgebied letterlijk het water in de visualisatie.

Related Projects
NL / EN