SN_hoofdbanner_360

360° leiderschap Schouten & Nelissen

Nieuwe energie brengen in jouw bedrijf. Jezelf verder ontwikkelen als leider en de ambities die je hebt voor je team of organisatie waar maken. Met de 360° Leiderschap campagne van Schouten & Nelissen geeft Today een nieuwe dimensie aan Leiderschap. Wij zorgden voor een interactieve online campagne. Bekijk hier de online campagne 360leiderschap.nl.

De opdrachtgever

Schouten & Nelissen richt zich op persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het trainingsbureau verzorgt trainingen, opleidingen, coaching en geeft advies aan individuen en teams.

De vraag

Creëer een online campagne over leiderschap. De doelgroep bestaat uit managers die stil staan in hun organisatie. Het doel is deze leiders weer in beweging te krijgen, ze meer betrokken bij de organisatie te maken.

Ons antwoord

Managers staan in het midden van de organisatie. Zij hebben de taak om kaders te doorbreken en ruimte te maken om hun ambities te behalen. Zij kunnen hun team en hun baas managen, mensen met elkaar verbinden en nieuwe kansen waar maken. De leiders van nu zetten zich volledig in. Het zijn 360° Leiders! Today maakte een interactieve online campagne. Check ‘m hier: 360leiderschap.nl.

05
video-gif_3

Waag de sprong!

In de loop der jaren is de ambitie om voorop te lopen als Schouten & Nelissen niet veranderd. In dit magazine lees je alles over trends, veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Deze editie staat geheel in het teken van 35 jaar S&N en de permanente vernieuwing. Waag de sprong in het diepe om koploper te worden en te blijven. 


Wat doen we nog meer?

Voor Schouten en Nelissen ontwikkelden we de nieuwe corporate stijl, een consistente internationale branding voor de offline en online middelen. We bewaken de huisstijl en passen deze toe op diverse uitingen. Jaarlijks ontwikkelen wij de trainingsgids met alle trainingen die Schouten & Nelissen biedt.

02.jpg
Related Projects
NL / EN