DTG-banner-2016

Je eigen online marketing team

DTG helpt ondernemers met het online vindbaar maken van hun bedrijf. Ze nemen het werk uit handen en zijn het verlengde van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld met een website of een Google AdWords Campagne. Today ondersteunt DTG doorlopend bij haar interne en externe communicatie-activiteiten. Een complete merkidentiteit doorontwikkelen, van website tot de fotografie van het online marketing team.

De opdrachtgever

DTG (voorheen De Telefoongids) zorgt ervoor dat ondernemers en MKB-ers beter online gevonden worden. Het bedrijf maakte in 2012 een move van print naar online.

De vraag

Hoe ziet het nieuwe, online DTG eruit? En hoe wordt die nieuwe propositie doorvertaald in interne en externe communicatiemiddelen?

Ons antwoord

Ondernemers en MKB-ers moeten zich herkennen in de communicatie van DTG, dichtbij en persoonlijk. Today ontwikkelde een heldere en herkenbare merkidentiteit met illustraties, animaties, iconen en fotografie. Today heeft meegewerkt aan de User Experience en Interacties van de nieuwe DTG website. Daarnaast helpen en ontzorgen we DTG constant op tal van communicatievraagstukken.

Fotografie

Voor DTG portretteerden we een hele serie medewerkers van verschillende afdelingen. Maak kennis met het online marketingteam van DTG, laagdrempelig en ongedwongen. Deze fotografie wordt ingezet op de website van DTG en diverse communicatiemiddelen.

Een heldere website voor online succes

Hoe vertaal je de grote hoeveelheid informatie en producten van DTG tot een logisch geheel? Dat hebben wij gedaan door te kijken naar de behoeften van gebruikers. Met verschillende achtergronden en wensen hebben ze allemaal andere producten die relevant kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een webshops of een adwords campagnes. Allemaal producten die DTG verkoopt op hun site. Dit hebben we vervolgens doorvertaald in heldere productpagina’s in design, user experience en interactie.

Een eigen illustratie en iconentaal

Een complete huisstijl heeft een eigen iconenset, hiermee kun je visueel kracht bij zetten. We ontwikkelden speciaal voor DTG illustraties en iconen die zowel online als offline ingezet kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een consistente beeldtaal voor alle infographics, print en online communicatiemiddelen.

Productanimaties

Een uitleganimatie maken is de ideale tool om binnen één minuut je boodschap helder over te brengen op je doelgroep. Voor DTG ontwikkelden we in totaal 5 productanimaties. Hieronder de animatie over het verzamelen van online reviews en het product Klantenvertellen.

Van online naar print

Naast al het online geweld helpt Today DTG ook met vormgeven van: productbrochures, leaflets, formulieren, DM-campagnes en nog veel meer. Voor al deze items verzorgden wij ook de fotografie van de ondernemers.

DTG_drieluik_folder
Related Projects
NL / EN
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt