DPA_Header

Improving your performance

DPA verbindt professionals met toonaangevende organisaties. Hierin krijgen zij alle ruimte om te ontdekken en te groeien. Zo verbeteren professionals, DPA en hun opdrachtgevers elkaar. Today ontwikkelde de nieuwe merkidentiteit voor zowel online en offline gebruik.

De opdrachtgever

DPA verbindt professionals aan tijdelijke opdrachten en complexe vraagstukken bij toonaangevende organisaties en in tal van specialistische vakgebieden. Dit doen ze met een landelijk netwerk van ruim 2.000 eigen professionals. Een beursgenoteerde organisatie, maar nog steeds eigenzinnig en vol karakter. 

De vraag

DPA kijkt vooruit: ze zien nieuwe kansen en specialismen nog voordat de arbeidsmarkt erom vraagt. Dit vraagt om een vooruitstrevende identiteit die hier op aansluit en beter is toegespitst op de doelgroep van young professionals. 

Ons antwoord

De basis voor de communicatie en identiteit van DPA is gebaseerd op de power of three. De business van DPA bestaat uit drie onlosmakelijk verbonden onderdelen. Dit is doorvertaald in de pay-off en de grafische beeldtaal. De beeldtaal is doorgevoerd in online en offline middelen.

8_Circle_Styles

Power of three

De grafische beeldtaal is gebaseerd op de ‘power of three’. De kern van DPA is het verbinden van professionals of opdrachtgevers met de wereld van werk via de DPA community. Drie onlosmakelijk verbonden cirkelvormige onderdelen. De cirkel wordt gebruikt om verhalen op grafische wijze te vertellen. In combinatie met scherpe copy vormt de grafische taal een iconisch en krachtig beeld binnen de DPA stijl.

Focus op mensen

Met eigen en frisse fotografie geven we DPA’ers een podium. De professionals staan centraal in hun eigen werkomgeving. Daarnaast is er een adaptieve iconen stijl ontwikkeld die zich aanpast bij kleine en grote toepassingen.

Fotografie: Marieke Duijsters
Icons_1200x600

Een professional playground

De beeldtaal van DPA vertelt altijd een verhaal in een uitgesproken en kleurrijke omgeving: De professional playground. Dit wordt toegepast op corporate middelen, maar ook in communicatie.

Cover_1200x800
Quote_600x600
Abri_1200x800

Let’s get social

Een belangrijk platform voor DPA is social media. We hebben verschillende templates ontwikkeld per thema om duidelijk en consequent te communiceren. Dit is doorgevoerd in een bruikbaar systeem voor de communicatieafdeling van DPA.

Social_1200x601

Een wereld aan werk online

Samen met Dept Agency is de nieuwe merkidentiteit van DPA doorvertaald naar een online platform. Professionals kunnen hier op een toegankelijke manier op zoek naar een nieuwe job.

Site_1200x800
Related Projects
NL / EN