CCS_hoofdbanner

Insurtech at your fingertips

Vertrouwen is het hart van de verzekeringsbranche. Het is de stabiele kern in een constant evoluerende wereld – een wereld die elke dag meer digitaal wordt. Voor CCS vereist dit een open en dynamische merkidentiteit. Zowel stabiel als wendbaar. Today hielp CCS met strategie, positionering en merkidentiteit. Een uiterlijk dat past bij een marktleider voor innovatieve software in de verzekeringsbranche.

De opdrachtgever

CCS is een gevestigde softwareontwikkelaar in de Nederlandse markt, met meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van vooraanstaande verzekeraars en intermediairs.

De vraag

Om ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn en internationaal stappen te kunnen maken had CCS behoefte aan een sterke merkidentiteit: een verbindend merkverhaal en duidelijke positionering.

Ons antwoord

We hielpen CCS met het definiëren van een krachtig en verbindend merkverhaal dat laat zien wat CCS relevant, onderscheidend en geloofwaardig maakt. We spraken met klanten uit de verzekeringsmarkt voor een scherpe analyse. Resultaat: een heldere positionering. Het merkverhaal en de onderliggende analyse vormden vervolgens de bron en het toetsingskader voor de ontwikkeling van een krachtige en onderscheidende visuele merkidentiteit. Waarin alle producten, services en solutions van CCS een logische plek kregen.

Logo_CCS

Krachtig beeldmerk

Een merkidentiteit die leiderschap, innovatieve kracht, ambitie en energie uitstraalt. Een logisch beeldmerk waarin alle producten (Roundcube, Level en Marketplace) in de propositie van CCS een plek hebben gekregen. Een clever design dat dynamiek, eenvoud en daadkracht in zich verenigt. Bruikbaar voor tal van communicatietoepassingen zoals productanimaties en infographics, zodat verzekeraars en intermediairs weten wat ze van CCS mogen verwachten.

Wendbaar en innovatief

CCS beweegt zich in een markt waarin innovatie en digitalisering in een hard tempo gaan. Het neemt daarbij de positie in van de betrouwbare en ervaren speler die op dit complexe speelveld volledig in control is. We ontwikkelden een serie key-visuals die makkelijk inzetbaar is voor tal van uitingen.

CCS_products

Voor alle diensten en services ontwikkelden we een rijke set aan iconen die makkelijk ingezet kunnen worden ter verduidelijking van een dienst, oplossing of service.

Cloud_CCS_icon

Toekomstbestendig en schaalbaar

De eindgebruiker centraal stellen door de juiste samensmelting van strategie, techniek, content en design. In de nieuwe website van CCS kwamen deze componenten allemaal samen. Een website die toekomstbestendig is voor alle huidige en toekomstige producten en diensten van CCS.

Stationery en meeting rooms

De beeldtaal werd doorgezet in de complete stationery en we maakten een voorstel voor de vergaderruimtes van CCS.

Related Projects
NL / EN