Zonne-energie toegevoegd aan Huisbaasje app

Zonne-energie toegevoegd aan Huisbaasje app

De Huisbaasje app is vernieuwd met aanvullende features voor zonnepanelen. Precies op tijd voor het zonnige zomerseizoen werd de update in de energie-app gepresenteerd. Huishoudens met zonnepanelen zien nu nog duidelijker wanneer ze stroom afnemen en terugleveren. Today ontwikkelde het design voor de nieuwe weergave van zonne-energie in de app.

Wat is er nu leuker dan zien hoe je je eigen investering terugverdient? De afgelopen maanden hebben we in samenwerking met Aurum de update gerealiseerd voor de Consumentenbond, speciaal voor huishoudens met zonnepanelen. De update voor zonne-energie komt tegemoet aan een veelgestelde vraag door gebruikers voor optimaal inzicht in stroomverbruik. Een kwart van de Huisbaasje gebruikers heeft zonnepanelen. In de app is de weergave voor energie afname en teruglevering vernieuwd en zijn zonnepanelen opgenomen in de onboarding van de app. Ook zijn de illustraties geüpdatet. De app update is beschikbaar voor alle Huisbaasje gebruikers.

Over Huisbaasje
In opdracht van de Consumentenbond bedachten we in 2017 het concept van Huisbaasje, als boegbeeld van de nieuwe energiedienst. Today verzorgde het concept, naamgeving, het design voor de app en de campagne, animaties en en de verpakking.

Huisbaasje is jouw persoonlijke energiemaatje. Hij waakt over je energieverbruik zonder dat de leverancier meekrijgt. Met de Huisbaasje-app op je smartphone of tablet heb je op elk moment inzicht in je energieverbruik. En loopt je contract bijna af? Dan speurt Huisbaasje naar het aanbod dat het best bij je past én assisteert hij met overstappen.

Meer weten over Huisbaasje? Bekijk de hele case hier.

Recommended Posts

Leave a Comment

NL / EN
NEWS-VACATURE-1