Zomer campagne HHNK

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de zomercampagne van het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier. Het Hoogheemraadschap zet zich dagelijks in om het oppervlaktewater in Noord Holland en Texel op kwaliteit te houden. Dit doet ze natuurlijk met haar eigen medewerkers maar ook door de inzet van tientallen vrijwilligers.

Het doel van de campagne was om de bewustwording over schoon water vergroten. Hiervoor hebben we de medewerkers en vrijwilligers een hoofdrol gegeven. In de campagne vertellen ze hun eigen verhaal en geven ze tips over hoe jij mee kunt helpen. Voor deze campagne doken we letterlijk in de materie! Samen met fotograaf Joram Blomkwist schoten we diverse campagnebeelden.

De campagne werd online en offline ingezet, bijv. op diverse City Swims en natuurlijk Sail Den Helder. Om hier de zichtbaarheid van het HHNK te vergroten ontwikkelden we een grafische taal die geïnspireerd was op het in de Nautische werelden bekende ‘pavoiseren’ (versieren van een schip met seinvlaggen).

Recent Posts
NL / EN
Combacte_webFonk4