Vechten tegen antibiotica resistentie met COMBACTE

Eerder dit jaar lanceerden we samen met internetbureau Hoppinger de eerste versie van de COMBACTE website. COMBACTE is het grootste Europese onderzoeksnetwerk naar antibiotica resistente bacteriën. Door middel van klinische onderzoeken probeert COMBACTE nieuwe medicatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat we resistent zijn tegen de nieuwe, geëvolueerde bacteriën.

Het UMC Utrecht initieerde de samenwerking waarbij 834 ziekenhuizen en 598 laboratoria uit 34 verschillende landen met elkaar in verbinding traden. Onderzoekers binnen het netwerk kunnen alle onderzoeksdata toegankelijk en inzichtelijk verkrijgen om zo hun gezamenlijk onderzoek efficiënter en doeltreffender te maken. Reden voor o.a. de Europese Unie om het project te funden met 250 miljoen Euro.

De verbinding die gelegd wordt tussen de verschillende samenwerkende partijen heeft de hoofdrol gekregen in de projectstijl die we eerder voor Combacte ontwikkelden. Voor de online doorvertaling werkten we samen met internetbureau Hoppinger, één van onze vaste partners voor online realisatie. Gezamenlijk lanceerden we de eerste versie van de website en zien we een mooie toename in de bezoekersstatistieken. Doordat het platform nu beter bezocht wordt zijn we in staat om steeds meer relevante informatie te analyseren. Deze informatie en aanvullende User Experience onderzoeken helpen ons om de website verder door te ontwikkelen.

De website bekijken? Check www.combacte.com
Liever de case zien? Check deze pagina

Recommended Posts
NL / EN
Macbook_MG_3521-web-small