T.rex schudt museum Naturalis op

T.rex schudt museum Naturalis op


De Tyrannosaurus rex is te bewonderen in Leiden. Onderzoekers van Naturalis vonden het skelet in september 2013 in Amerika. Het fossiel bleek één van de meest complete skeletten van T. rex ooit gevonden.

Today hielp Naturalis met het vormgeven van de T.Rex in Town themasite. Op de community site leer je alles over dino’s. Hier staat alle informatie over de tentoonstelling in Naturalis, over de expeditie en natuurlijk over de T.Rex die liefkozend Trix wordt genoemd. Daarnaast kunnen kinderen in de besloten omgeving vragen stellen aan de dino-experts Anne Schulp en Freek Vonk en worden fans op de hoogte gehouden van de reis van Trix middels blogs en video’s van de experts, speciaal voor kinderen die echt alles willen weten over Trix. Webdevelopment en realisatie is door bureau Mett gedaan.

Met het filmpje stampen we Nederland alvast wakker om naar deze geweldige tentoonstelling te komen in Leiden. De komende maanden wordt Nederland verder in de ban van dino’s en T.Rex gebracht. Ondertussen zal het aantal dinofans en hopelijk ook de dinocommunity groeien. Na 9 maanden gaat Trix op reis om ook de dinofans in andere landen verrassen. Uiteindelijk krijgt zij een ereplaats in het nieuwe museum. Naturalis hoopt eind 2018 haar deuren te openen met een geheel vernieuwd museum met een heuse Rexperience.

T.Rex in Town tentoonstelling

Recommended Posts
NL / EN
EnergierapportGkazas_themovie_web