Slim jezelf zijn! Een handig boek voor jongeren

Remind learning biedt jongeren praktische en passende handvatten om beter te leren leren. Dit doen zij door middel van trainingen, workshops en het “slim jezelf zijn” boek. Today verzorgde de nieuwe lay-out en design van deze uitgave.

Ieder jaar publiceert Remind een boek voor jongeren dat vol staat met tips en tricks om slimmer jezelf te zijn. Met dit boek dragen zij de juiste kennis en vaardigheden over om makkelijker te leren. Ze bieden oefeningen om je te helpen om erachter te komen wat jou motiveert. Zo kan je meer doen van wat je graag wilt doen! De uitdaging van deze editie was om het niet aan te laten voelen als een leerboek, maar een tool waarmee je uitgedaagd wordt om je eigen toekomst te creëren.

Het ‘slim jezelf zijn boek’ kreeg daarom een energieke en uitdagende vormgeving. Door frisse en contrastrijke kleuren te gebruiken gaven we het boek een modern gezicht wat past bij de jongeren van nu. We maakten een duidelijke nieuwe iconenset die we tevens hebben gebruikt om speelse patronen mee te maken. De opdrachten die in het boek staan geven de ruimte om te experimenteren. Al met al een inspirerend stukje content, je zou bijna vergeten dat je iets aan het leren bent!

Voor vragen over dit project bel of mail je met Melina.

Recommended Posts
NL / EN
Verpakken_MagazineStudiekring