Knops de volumeknop voor je oren

Knops de volumeknop voor je oren

Afgelopen weken hielpen we deze jonge Amsterdamse start-up aan een overtuigende merkidentiteit en website. Knops zijn ’s werelds eerste analoge instelbare oordoppen. Een volumeknop voor je oren.

De oordoppen van Knops werken als een volumeknop met vier standen variërend van complete stilte, een gehorige stad, live muziek en onaangepast geluid. De gebruiker kan het volume eenvoudig aanpassen. De gebruiker kan de oordoppen eenvoudig aanpassen aan hun omgeving. Stand 1 op de Knops presenteert geluid zoals het natuurlijke gehoor dit ook op zou vangen. Stand 2 past het geluid aan naar het volume van een gehorige stadsomgeving. Stand 3 stelt de oren in op een live concert en stand 4 dompelt de gebruiker onder in serene stilte.

In 1 dag tijd werd al het doelbedrag van €30.000,- opgehaald via crowdfunding van Kickstarter. Uiteindelijk liggen de oordoppen voor 99 euro rond november 2017 in de winkel.

Als je een early adopter wilt zijn, bestel ze via Kickstarter.

Of laat je eerst overtuigen op de website.

Knops_how_it_works

.

Animatie en beeldtaal

De beeldtaal van Knops sluit aan bij de functionaliteiten. Om dit kracht bij te zetten hebben we dit doorvertaald naar duidelijke animaties en life-style fotografie. Het zijn oordopjes die het geluid van je omgeving met vier standen dempen.

Recommended Posts

Leave a Comment

NL / EN
Gkazas_packagingawards2017Ballast Nedam