Het feest gaat nog even door!

Het feest gaat nog even door!

 

We zijn jarig en lieten dat eerder dit jaar aan iedereen weten met een mooie jubileumfilm 5 jaar Today in samenwerking met motion director Kevin Megens. Dat deze film binnenkort vertoond wordt op megascherm in het enige echte EYE Film Instituut Nederland te Amsterdam, maakt ons feestjaar compleet.

Op het grote witte doek aan het Amsterdamse IJ: hoe zit dat? Welnu, de film is genomineerd in de categorie ‘Animation for Hire’ van het KLIK! Amsterdam Animation Festival 2015. Er is concurrentie van over de hele wereld. Uit Nederland zijn onder meer de filmpjes Eneco Dutch Wind en Le Tour Utrecht – Bon Voyage! categorie-genoten van Today. Het festival KLIK! Amsterdam is toegankelijk voor iedereen en te bezoeken van 27 oktober tot 1 november.

Jaarringen
Kevin Megens maakte de film bij wijze van uitnodiging voor ons jubileumfeest, dat in mei plaatsvond. De jaarringen van een echte boomstam spelen de hoofdrol in de animatie; de jaarringen staan voor de jaren dat Today bestaat. Alle sets werden zorgvuldig gebouwd in real-life waardoor het geheel een bijzondere stijl kreeg. Sounddesign en muziek werd gecomponeerd door Alex Debicki, tekst voice over door Edwin de Voigt.

Wil je je handen blauw klappen, koop dan hier tickets en kom naar Amsterdam.

KLIK!_amsterdam_nominatie_todayAchter de schermen

 

 

Recommended Posts
NL / EN
UMC / RIVM en TodayDesign for Humanity