Huisbaasje waakt over jouw energieverbruik

We gebruiken allemaal energie. Iedere dag! Het is zo vanzelfsprekend dat je er bijna niet bij stilstaat. Op het moment dat je jouw jaarnota ontvangt begint het pas door te dringen. Het kan voordeliger en ook duurzamer. De Consumentenbond maakt energieverbruik nu ‘tastbaar’ voor iedereen.

Today verzorgde het concept, naamgeving en het design voor de app van deze nieuwe energiemanager. De nieuwe dienst noemden we Huisbaasje; Het sympathieke hondje dat waakt over jouw energieverbruik. Hij vertelt je hoeveel je verbruikt, wat jouw gas en elektra kosten zijn en hoe je hierop kunt besparen. Het Huisbaasje is er voor iedereen!

Wat Huisbaasje uniek maakt ten opzichte van alle andere energiemanagers is het onafhankelijke en transparante karakter, ongeacht je huidige energieleverancier. Huisbaasje helpt je actief met besparen. Als je contract bijna afloopt, speurt hij voor jou naar de beste deal en assisteert hij je met het overstappen.

In opdracht van de Consumentenbond bedacht Today het concept van het wakende, alerte en speurende Huisbaasje. Het hondje dat we ontwikkelden is het boegbeeld geworden van alle uitingen van de energiemanager.

Met het concept als vertrekpunt heeft Today gewerkt aan het design voor de app, illustraties, verschillende animaties en het ontwerp voor de packaging van de installatieset die je na bestelling thuis gestuurd krijgt.

Bestel het Huisbaasje op www.consumentenbond.nl/huisbaasje en download de app in de App store of de Google Play store.

 

Huisbaasje box

Recommended Posts
NL / EN
ProjectmanagerThisisToday