Gastenmap voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Gastenmap voor Ronald McDonald Huis Utrecht

We hebben gewerkt aan het ontwerp van de informatiemap voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of Prinses Máxima Centrum. De informatiemap helpt de gasten om wegwijs te worden in en om het Huis.

Het Ronald McDonald Huis Utrecht biedt ruimte aan 37 gezinnen en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren door op vrijwillige basis de gastenmappen te ontwerpen. Fijn dat we dit project samen met drukkerij Platform P hebben kunnen realiseren, waardoor alle kamers in het Huis nu voorzien zijn van een eigen map.

De map is verrijkt met speelse, kleurrijke illustraties. De illustraties zijn ondersteunend aan de inhoud, maar geven de map ook een vrolijke uitstraling. We hopen dat de map de gasten rust en handvaten geeft om snel bij de juiste informatie te komen.

“We hebben zojuist de gasteninformatiemap ontvangen. We zijn compleet sprakeloos. Wat is ie mooi geworden! Fantastisch gewoon, een zonnig in het oog springende gastenmap! We krijgen ook leuke reacties van de gasten. Het is zo’n duidelijke informatiemap geworden in een vrolijk aansprekende vorm. DANK, DANK, DANK.” – Karin Cramer, namens Managementteam Ronald McDonald Huis Utrecht

Recommended Posts

Leave a Comment

NL / EN
newsNEWS-VACATURE-1