Campagne voor Ascom Myco 3

Campagne voor Ascom Myco 3

Ascom Myco 3 is de professionele smartphone ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg en enterprise. Today ontwikkelde een campagne om de bekendheid van de Myco 3 te vergroten en de bijbehorende onderscheidende features onder de aandacht te brengen.

Campagne voor zorgprofessionals
Myco 3 verbindt systemen, informatie en teams. Zo is verspreide informatie binnen handbereik om de best mogelijke beslissing te nemen. De kracht van het netwerk werd het uitgangspunt voor de campagne. In verschillende thema’s worden de features van de Myco 3 uitgelicht, toegepast op situaties in de gezondheidszorg. De thema’s zijn vertaald in losse stopmotion video’s, maar vormen samen ook een totaalfilm ter overkoepelende promotie. Voor de video’s werken we samen met Televisuals.

Daarnaast werd er voor de campagne social media en emailmarketing ingezet om de doelgroepen te bereiken in de aanloop naar de Zorg & ICT beurs. Als beurs gadget ontwikkelden we een folder in de vorm van de Myco 3 met een samenvatting van de belangrijkste informatie.

Internationale uitrol
De campagne is in eerste instantie ontwikkeld voor Ascom Nederland, maar werd ook door de andere landen positief ontvangen. De video’s en folders zijn in 6 talen vertaald en worden internationaal uitgerold.

Enterprise
Op dit moment werken we aan de uitwerking van de campagne voor Enterprise. De Myco 3 wordt namelijk ook ingezet voor zakelijke communicatie in de industrie, detailhandel, horeca en andere veeleisende omgevingen.

Recommended Posts

Leave a Comment

NL / EN
EDA-HEADERnews