Brothers In Law landelijk in supermarkten

Brothers In Law landelijk in supermarkten

Sinds de start van Brothers In Law begin 2017 zijn de ambitieuze zwagers voortvarend met hun merk aan de slag gegaan. Het drietal is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken en hebben in korte tijd hun bierassortiment flink uitgebreid. En met succes, onlangs zijn zowel de Weizenbock als de Bière Bock in de prijzen gevallen. Laatst heeft Brothers In Law met de 0.5 Hoppy Lager hun eerste Non-Alcoholic (<0,5%) variant gelanceerd.

Binnen 1 jaar van start-up naar supermarktschap
Al langer waren de speciaalbieren te koop bij diverse slijterijen, maar sinds kort is Brothers In Law ook landelijk in de supermarkt te verkrijgen. Op dit moment vind je alvast de eerste drie smaken in het bierschap van de Coop supermarkten.

Nieuw etiket ontwerp voor special lijn
Naast het vaste assortiment is er een nieuwe special lijn met tijdelijke bieren. Voor deze lijn heeft Today een nieuw design gemaakt voor het etiket, voortbouwend op het bestaande ontwerp. Dankzij een opvallend neon kleurenpalet krijgen de flesjes een geheel eigen uitstraling. De eerste batch New England White IPA was in ieder geval een daverend succes!

De komende tijd zitten er nog meer ontwikkelingen aan te komen voor het Nederlandse biermerk. Binnenkort meer!

Recommended Posts
NL / EN
Speelklok_opening-1LogoxLogo_nieuwsbericht